keskiviikko 17. helmikuuta 2010

Juttu kuolaimettomuudesta

Tunne Hevonen-lehden helmikuun numerossa oli kirjoittamaani juttua kuolaimettomuudesta ja se on herättänyt onneksi positiivista palautetta. Sain puhelun, jossa yksi ihminen kysyi neuvoa, kun hän oli ostanut kuolaimettomat suitset, mutta ei ollut niitä ehtinyt viellä kokeilla niitä.
Seuraavana päivänä hän soitti tyytyväisenä ja sanoi laittaneena hevosensa oveen lapun, ettei tälle hevoselle enään ikinä kuolaimia. Huippu hienoa, että asia menee eteenpäin, sillä onnellisten hevosten kanssa on onnellisia ihmisiä ja maailma paranee.

2 kommenttia:

  1. Erittäin kiinnostavaa. Olen lukenut paljon kuolaimettomuudesta ja kengättömyydestä, ja kokeilisin varmasti molempia jos minulla olisi oma hevonen. Käyn ratsastamassa 1-2 kertaa viikossa, oltuani 20 vuotta tauolla nuoruuden heppatyttöyden jälkeen. Ikävä kyllä taitaa tosi harvoissa ratsastuskouluissa olla mitään mahdollisuutta edes kokeilla kuolaimettomia suitsia saati kengättömyyttä. Toivottavasti tieto leviää - itse ajattelin ainakin kysyä hevosen omistajilta, onko heillä kokeiltu... ehkä joku innostuu.

    VastaaPoista
  2. Muutaman tallin tiedän, missä ratsastetaan ilman kuolaimia, mutta ikävä kyllä monet pitävät sitä vaarallisena, vaikka se on turvallisempaa.
    Jos omalta talliltasi löytyy muita kiinnostuneita, tulisin mielelläni kertomaan kuolaimettomuudesta ja kuolaimista ja ottaisin omia suitsia mukaani, joilla sitten kaikki voisivat kokeilla yksit tai kaksituistunnilla ratsastaen, miltä homma tuntuu. Voin mielelläni myös näyttää, jollain hevosella tai ponilla, joka tarvii martingaalit ja vahvan turpahihnan, että mitä kuolaimettomuus saa aikaan.

    VastaaPoista